Ur gömmorna

När jag nyligen gick igenom bilder som jag tagit 2012-13 hittade jag några växtbilder som jag fortfarande gillar. På den tiden hade jag en liten kompaktkamera, som jag använde flitigt. Jag hade just börjat plugga på SLU Alnarp, och gick ofta runt i Alnarpsparken och fotograferade växter. De flesta av bilderna är tagna där.

p1080834

p1110587

p1080890

p1100236

p1090322

p1090385

p1110165

Prydnadskål i Alnarpsparken. Död ved, Alnarp. Prydnadsapel ‘Adirondack’, Alnarpsparken. Jättesnokört (Echium waldpretii), Lund botaniska trädgård. Cyklamen på min farmors fönsterbräda (hon får dem att blomma i evigheter). Skobandssolros, Alnarpsparken. Blommande prydnadskörsbär ‘Accolade’, Alnarpsparken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s