Gråskala

Länge gillade jag inte brunt och grått, men som trädgårdsmänniska har jag insett att det blir lättare om jag accepterar dem. Det mesta i trädgården antar dessa färger på vintern. Nu har det gått så långt att jag faktiskt gillar dem. Jag har skaffat grå tröjor – det hade jag väl aldrig trott för fem år sen. Inser nu att det kan vara skönt att vila från sommarens färger och prål. Vintern är en vilsam tid på många sätt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.S. Om några veckor kommer jag såklart att älska de starka färgerna igen, när jag ser dem på scillaknoppar och krokusar. Allt har sin tid. D.S.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s