Ramslök

Idag hittade jag ramslök i ett buskage i vårt bostadsområde! Eller det vill säga, jag spanade in den för några dagar sedan, och idag fick jag ett bra tillfälle att plocka den. Sköljde den och lade den i en plastpåse i kylen. När jag köpt hem de övriga ingredienserna ska det bli ramslökspesto. Har velat testa det länge, men nu ska jag göra slag i saken. Igår såg jag Gustav Mandelmann göra just ramslökspesto i första avsnittet av Mandelmanns gård (på TV4 Play), så nu ska jag testa hans recept.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uppdatering: Det blev jättegott! Receptet finns här för den som vill prova.

En reaktion till “Ramslök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s