Blomsterkärlek

Jag njuter i fulla drag av allt som blommar nu. Det blommar nästan överallt – och jag älskar det! När jag är ute och går letar jag alltid med blicken efter det som är vackert. Den här tiden på året är det så enkelt att hitta det vackra.

Jag plockar också med mig blommor hem och sätter i vaser, burkar och flaskor. Vill ha dem nära så att jag kan vila blicken på dem då och då.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ranunkler gör sig bra i morgonljus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otroligt söta narcisser som jag hittade när jag var ute och promenerade häromdagen. Blev genast förälskad och plockade några (de stod i en park och det fanns massor …)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Körsbärsblom i alla dess former ser man ju överallt just nu – inte bara i verkligheten utan även på Instagram och liknande. Frågan är om det kan bli för mycket? De varar ju en så kort tid. Har man en hyfsat stor trädgård kan man plantera flera olika sorter för att få en längre blomningstid. Då tar en ny sort över när den första blommat ut och så vidare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En enda ranunkel på kärastens nattduksbord.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När ranunklerna är på väg att blomma över blir de så dekadent vackra. Jag tycker att de påminner lite om pioner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kronbladen blir som siden och papper.

Landskap

Fotograferade några nya isblommor. En av bilderna blev som ett litet rymdlandskap.


Ha nu en fortsatt bra torsdag!

Vi hörs! 🙂

2 reaktioner till “Blomsterkärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s