Första krokusdagen

Idag var jag ledig efter sex intensiva dagar i trädgårdsbutiken och himlen var blå. Det har varit en dag för solglasögon och fingervantar och jag har strövat runt i vår stadsdel, som i sig är som en gullig småstad. En småstad där tiden stannade på 60-talet. Vi har ett favoritställe – ordet ”Konditori” är skrivet i skrivstil och neon över dörren – där jag tittade in idag och köpte kardemummaknutar. Tänkte först köpa en kardemummalängd eftersom den verkade mer prisvärd, men fick för mig att vi fortfarande är för unga för att äta avlångt fikabröd. Så det blev bullarna, penslade med smör, doppade i strösocker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s